Connect with us
Αυτό το απολαυστικό γλυκάκι είναι ό,τι πρέπει και για να γλυκαθείτε και για να δροσιστείτε! Υλικά Για τη βάση 800γρ. ψίχα καρπουζιού χωρίς σπόρια 120γρ. ζάχαρη 125γρ. αλεύρι 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο ½ κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη 3 κουτ. σούπας σουσάμι 3 κουτ. σούπας μέλι ελαφρώς αραιωμένο με λίγο νερό Για το ζελέ 600ml χυμό καρπουζιού 6 φύλλα ζελατίνης (12 γρ.) 120γρ. ζάχαρη ½ φλιτζάνι γρεναδίνη ή 2 σφηνάκια σιρόπι τριαντάφυλλου Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Πολτοποιείτε στο μούλτι τη ψίχα από το καρπούζι. Τη μεταφέρετε σε…

Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

Σχολιάστε

Τα καλύτερα